Monday, December 5, 2011

AizuDDin & MazNi

Seanayan lepas ghamai pakat cuti TAHUN BARU MA'AL HIJRAH......kami pn cutis jugak, yang best arituh, kami pakat konvoi p aloq setaq .... berimpun kat toLL bErtam..puaih mengunggu setiap bijik gheta nak sampai..berakaq vontot memasin..adoiiii..sib bek 4bijik kalO seplo bijik mahu dia bekelah makan nasik dl...hahahahahahhaa tp ampa sume coMeLLLLL...... (:

Kami sepakat nak Konvoi p meraikan majlis perkahwinan member baik ala-ala BFF gaklaa... si Hero ensem si AIzuddin dan MazNi.......teruja memasin nak p weeding dia, makLOmlaa selalu dOK tgk dia besa-besa jaa..n ni kali petama nak tgk si aizudin manis ni nak bertengkoLok sakan di samping isteri yang Gojers....comeiii weh bini hang (: pandai carik memang kenalah taste ang tuh......ermmmmm gewammm ;p (tredemark si aizuddin kalO tgk pompuan ComeL) berbaloi laa p jauh-jauh, makan best, pengantinpn comei, hahahahahahha yg penting kami hangkot beeg godies seKotak besaq....hahahahah naseb laa kan..even kami p 4bijik gheta, tp yg kirim ramai sebenaqnyaaa (:

p konvoi 4bijik gheta, elok sampai aloq setaq...sebijik wak haL..alaaaaaaaaa siannya... nasib baik gheta abg.puad space besaq..leh tumpangkan si famili aswad...kalO dak, sian nunu bepanas lah dia.. so, tepaksa tinggai gheTa kat masjid zahir seblm meneruskan perjalanan...so, keta memasin padat (: woww bestnyaa dh mcm famili besaq...... bestlaaaaa trip p knuri hang aizuddin...

pasni, kalO sume spotim mcm nie, kami pakat plan nak p becuti sesama plak.... insya'allah tahun depan lah kot,xyah ramai-ramai... yg dok ada nipn dh cukup okess... yg penting sekepala!!! tapi, nak kena  bagi mak buyung ni malatOp dl...n bagi en.hanip perabih zaman bujang dia duLu....br kita pakat plan nuh nak becutis dimana, dan kemana destinasi.....insya'allah...mudah-mudahan ALLAH permudahkan urusan kita (:
tapikan sume, kan best kalo Arwah Zaihan ada, mesti lagikkk meriah...mesti lagik mcm-mcm idea...tp ALLAH sayang dia, allah amik dia dl dr kita sume.... moga dia tenang di sana...ALfatihah........wah masa dok sama-sama gerak td memasin hati girang....tp bila mai masa nak balik, muka sume mcm sendoN.....huhuhuhu besala, setiap pertemuan pasti ada perpisahan...... ya memang kena akur tuh.  masa balik, memasing bepecah... memasin ngan haLuan tolll sendiri.... takpa, pasni kalO ada rezeki ktia gahther lagik keh..insya'allah... (: 

kalau kita IKHLAS dalam persahaabatan...berpisah pie laaa jauh mana, kawen p laa berapa pun.......tp UKHWAH tuh tetap mekarrr..utuh kuat satu sama lain, shukur................. (: dalam dunia zaman makin maju la nie, payah nak jmpak hat KAWAN @ SAHABAT yg bolew suka Duka sama-sama...yang betoI-betoiii IKHLAS dalam setiap perbuatan...aummmmmmmm 



Photobucket
~SeLamat PenganTIn baru sahabaT~
AizuDdin Dan Mazni



Photobucket
-hambOi hang, paking gheta masuk garaj......kami-kami bepanas jaa paking gheta-
xpa, kami paham ang ada anak kecik...ekekekekek ;p


Photobucket
-hampa dok peleKOh apa kat si NUNU nieh weh....-
anip belajaq-belajaq laa na, pasni turn hang plak....ekekekekekkeke


Photobucket
-sweet jaa anip pangku NUNU, nunu coMei mcm muka pak dia....-



Photobucket
- anTara kawan-kawa yang hadir....tgk sume dh bepasang-pasangan, sume dah pakat gengDong hanbeg bejeNama....mcm-mcm size ada (:
best time ni..dh rupa mini reuNion, sume ni bekas kelas x5B...... selalunya weeding memana pn, muka-mukanilaa yg dok nampak n masih betemuu..





note: ini kalo uStazah "Z" tgk, mahu diaa sengeh-sengeh sambei katop mulut..... pastu nampak ayaq mata begenang kat kelOpak mata dia...... mana daknyaa, dl satu ketika bebudak nielaa dia dok ligan keliling sekolah, dok tempik-tempik suh wat itu ini bila ada even kat sekOlah....tp la, memasin dh ada famili comel sendiri...... 




9 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Kyra said...

shomel perantin...kak perot nampak tecik jer..shomellllll

Shu Shinju said...

kami nak pi..tapi, semua senyap ja.. xmsg kami pon mlm sblm nak pi tu.. sampai tghari nak pi tu baru kak afzan msg..time tu ingt mmg hampa x ingt kami dah..huhu..sedih..:(

xpala..xdak rezeki..yg penting pengantin lawa..

zino said...

selamat pengantin baru kepada ke dua mempelai..

-oP_ida- said...

Kyra ~ aah memang comeL pengantin nie.....sweet 22..hihihihi...

khai nak tgk perot kaknida kena jmpak, br leh agak besaq ke dak..hahahahaa

-oP_ida- said...

Shud ~ bukan xhengat ka hapa...awat chek pn xsms @ call we Olsss.....kak xdak kredit nak halLo..halLO....we Ols dok imagine shud takMo Folow.... tuhpn pagi tuh, kak suh kakafzan hallo shud, tp shud kata transpot xdak...huhuhu..tp kalO join pn shud kena bawak keta.....keta memasin PADAT mcm sadin..pakat tmpang-tmpang....depa tinggai gheta kat TOLL BERTAM (:

-oP_ida- said...

MR.Zino ~ Mekasih bro

Marsha~ said...

Ida.. naik seri jugak ek walau pakai hitam... Ida.. tadi akak nak approve komen Ida tapi terclick rejected pulak sbb pegang BB guna tangan kiri.. Sorry ek, jgn kata akak sengaja deleted.. rasa bersalah pulak... huhuhuhu....sorry ye... huhuhu

Pepel BoNda AmaNi said...

pengantin comey....

Mama Gee said...

shanteknyaa pelamin dia...bertaman2... :)

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design