Monday, April 30, 2012

SKPDW2012

30 April 2012
8Jamadilakhir 1432H

ALHAMDULILLAH, shukur kepada mu ya rabb..masih di beri peluang hirup udara yang segar...
semalam, selesai dh suda satu majLisiLmu besama DR.AZIZAN OSMAN dan PUAN FIONA TAHIR.. sapa yang atend lehlaa kot bagi bapa BINTANG kan......ikhlas dr aku..aku bg 5bintang...SANGAT tekesan di lubuk hati yg kecik nih....
xsia-sia lenalena ayam jaa mlm tuh smntara tgg awai pg..bangun punya awai..gerak abih membermember yg join sekali...SEMANGAT MEMBARA.....nak atend majlis DR.AO... perak buih seketika..maKlomlaa selalu dok tgk di dada akbar jaa org tesOhor mcm tuhkan...tambah yang ni di beri peluang tgk reall...owh sangat laa perak buih.... comeiii sangat org dia SI DR.AO nih.... moolat-moolat comeiii.... WIFE diaaa fhewww chantikk... ^__^ tambah PUAN FIONA lg lah......... dr stat naik stage sampai abis... xlekang dgn senyuman... terbaiklaa depa nih. alhamduLillah,ALLAH kabulkan doa nak jmpa DR.AO..

sebenarnya kalau ikut yg join ni...lebih pada 4orang....hat tak dapat Join tuh ada hal masingmasing yang tak dapat di elakan....MUNGKIN !
xpa..pasni kalau ada la pogram DR.AO yg free grab keh.jangan lepas peluang tau ^_^ sebab sangat best. !! pasni 5hb mei....DR.AO dan PUAN fiOna akan terjah JB plak..so, org-org JB joinlaah pogram SKPDW2012 walaupun stgah hari cuma ^_*


Photobucket
sebeLum masOK BallrooM....apa kata kita bekpest MCdoLah dL....
muka fressh di awai pg ^__^


Photobucket
Puan FiOna habaq ~ SENYUMMMM tuh paling pentin dlm kehiidupan seharian..
SENYUM bisa merubah segalanya....


Photobucket
we Olss xdapat begambaq dengan TUAN punya BADAN.....tapi kalau dapat pn.rasanya takleh kot... sebab besesak WANITA POTENSI dkat dalam ballrooM tuh.... dh rupa PESTA kaum HAWA..
mcm-mcm style ada, penuh WARNA warnI..... 



Photobucket
ibu dan mama "kenapa mama nampak kecik Molek jaa...tapi Ibu nampak BESAQ moOlat di situ"
^_____________________________^



Photobucket
4sekawan mewakili daerah memasin..
JUhaida :: mEMBER ZAMAN sekOlah Rendah 
Afzan :: MemBer zaman SekOlah MeNengah 
Farida :: Member zamAn KoLej..
woww..teruja dalam satu masa leh gabung 3 peringkat zaman belajar dl-dl......



Photobucket
tetiba dalam celah ribuan tetamu....aku bejmpak dengan xPEnsyarah zaman ngaji kat Kolej duLu....
Puan, saya jmpak Puan terubat rinduuuu zaman zaman studi C++ dl...
~Pensyarah besama Bekas Pelajar yg selalu kantoi subJek C++ kannnnnnnnnnn ;p




sedikit sebanyak memberi kesan melekat dalam hati nih.... owh rupanya nih tips dia...kena perbetoI dl hat mana tak betOi br sume bejalan lancar...

~kalau nak org hargai diri nih....diri sndiri kena hargai dL....apapn kena mula dr DIRI SENDIRI!!!!
~Pengurusan MASA sangat penting, orang yang gagal urus masa..manusia tuh RUGI.....(T_T)
~MInda kena berubah.....takleh dok MINDA hat takOk lama.
~Buangkan sikap irihati,dengki,
~IKHLASS lah dalam setiap semua perbuatannn.
~SENYUm walaupn hati tersiksa,...ecehhh...
~Pebetol hubgan suami isOne.. insya'allah allah akan mempermudahkan segala urusan....

eh dan banyak lagiklaa tipss yg DR.AO dan PUAN FIONA bagi....
insya'lalh kalau ada rezeki lebih dan lapang masa.... nak Join pogram DR.AO lagik.



2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Shu Shinju said...

sorry, tak dpt join sebab keadaan tak mengizinkan... 4-5 mlm tido x cukup..sebab banyak benda nak buat... kang tersengguk2 dalam tu...hihihi...

Shu Shinju said...

kak afzan comelnya dia...

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design