Friday, June 29, 2012

KeLeBIHaN DIET

29Jun 2012
9sYA'Aban 1432Hijrah


Mengurangkan berat badan tanpa dadah
  • Shake Herbalife di jamin 100% bebas dadah. Shake herbalife adalah nutrisi unutk semua golongan. Logiknya bagaimana makanan ini boleh menguruskan badan adalah kerana kalorinya yang rendah tetapi mengandungi kandungan nutrien yang tinggi, memberikan rasa kenyang yang lama, sel yang sihat dan kemampuan badan membakar lemak secara semulajadi.
Mengurangkan berat badan tanpa berlapar
  • Kebanyakan program diet akan meminta anda mengurangkan pengambilan makanan. Selera anda akan disekat untuk makan. Akibatnya badan anda akan kekurangan nutrien yang diperlukan oleh badan. Memang anda akan kurus tetapi badan anda akan menjadi lemah dan muka akan kelihatan pucat. Dengan program pengurusan berat badan ini, anda masih boleh menikmati makanan kegemaran anda.
Mengurangkan berat badan tanpa bersenam
  • Bersenam amat baik untuk meningkatkan kadar metabolisma, menigkatkan pertahanan sistem kardiovaskular dan meningkatkan jisim otot. Tetapi malangnya tidak ramai yang mampu dan punya masa untuk bersenam. Tea mix herbalife meningkatkan metabilisma dan membakar sebanyak 250kcal untuk setiap gelas 400ml yang di minum. Ini bersamaan dengan 15 minit berjoging. Apabila metabolisma meningkat, sisitem kardiovaskular juga akan bekerja dengan lebih efektif. Kandungan protin dalam F1 dan F3 akan meningkatkan jisim otot anda.
Kekalkan metabolisma badan anda walaupun ketika berdiet
  • Dengan pengambilan shake herbalife yang lengkap kandungan nutriennnya, badan anda dibekalkan dengan tenaga yang mencukupi unutk menjalankan pembakaran kalori secara semulajadi. Oleh sebab itu metabolisma badan anda akan kekal seimbang dengan keperluan berat badan anda.
Langsing selamanya
  • 95% mereka yang berdiet secara konvesional akan kembali kepada berat asal mereka malah kadang-kadang lebih gemuk dari sebelumnya. Sekarang anda boleh tergolong dalam golongan mereka yang 5% kekal langsing selamanya.


Photobucket
  1. LOSE WEIGHT,
  2. GAIN WEIGHT,
  3. MAINTAIN UR WEIGHT &HEALTH.


ASK ME HOW~ :)  anidaothman@gmail.com 

p/s: Credit to Herbalifemalaysia2u.com ;)

2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

zino said...

diet utk kesihatan...

eLLy said...

n3 nie mcm di tujukan untuk i jer :p


oH my June!! Meh baca !! ;)

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design