Wednesday, June 27, 2012

Kerna DIA aku jatoh cinta dengan HL

27 Jun 2012
5 Sya'aban 1432Hijrah


salam semua, selamat tengah hari...dh lunch belOm?????
aku dah keluaq makan, arini bedal nasik ayam. alhamdulillah kenyang dah ^_^
lately ni mesti yg perasan kan, aku selalu post n3 pasai herbalfie, dan mesti yg tertanya-tanya dia blew survive erk guna produk herbalife walhal keja kerani ja...... dh laa brg herbalife tuh MAHAI-MAHAI belaka....ok find, memang mahal...tp ada caranya nak murahkan nya..hehehehehhehe "kenyit mata skit" 

ada yang tau, tahun lepas arwah mama dah laboqkan belambak dalam herbalife ni...tp ilmu kurang di dada..sebab dok set Mind, benda-benda ni sume pemUhung jaa....xdak yang baguih pun...yer la dak, aku dh amik mcm-mcm produkkk.... so memang bangkang gila pasai herbalife ni...dalam minda ni dh set, BENDA ni MAHAI, PEMUHUNG laa blew kuruih kan badan dalam dua tiga bulan, blew perbaiki kesihatan, satg kalau amal herbalife ni pakai satu rumah tak makan..makLomlaa duit habis dok minum menda alah ni, leceh la kalau nak juai segala....SUDAHNYA, barang-barang yang belUngguk tuh almari ja laaa tgk....dan bapak ja laa yg minum..sebab dia kan sakit...sakit LELAH yang tegar..huhuhuhuh....

TAPIIII....................................ada tapi tuh, tahun ni banyak BERbeza. mata tebukak seluas-luasnyaa...semenjak aku dapat khabar yang sepupu aku dulunya 110KG...gila besaqq kot.. dia ni bukan calang-calang org ok, x sEmudah tuh nak amik produk produk ni...dia dh laa "TEGAR PEMAKAN" sekali makan bukan sikit-skit kot..!!!! tp belambak sepinggan..... tp, pas dapat tau dia slim n jumpak dia face to face....OMG, rasa mcm nak tejojoi bijik mata.. aaaah betoii dia dh sLim..bukan oMongan kosong... sembang p sembang mai...dia habaq dia amik HERBALIFE......glruppp....tetelan ayaq lior, alamak....benda-benda ni aku ada..tp pasaipa aku BUta !!!! so, dengan terujanya aku balik ke rumah mula minum balik shake....... lgpn aku kan pas besalin..urat sana sini kembang abisss...berangin jangan habaqlaa..... dl seriuss tatau apa-apa..... tp laa jangan wak main, panngei presentation pun teror dh kot....eheheheheh paling best dah ada penImbang sndiri....so anytime blew buat bacaaan tehadap diri sndiri...^_________________^ 

alhamduLillah, kini aku dh signup ngan kOmpani herbalife....keja part time ngan depa...... mcm tak caya jaa...dulu SKEPTIKAL gilasssssssssss... tp laaa sangat-sangat beterima kasih....
mana xnya....herbalife banyak membantu improved kesihatan......laa makan p laa apapn tak dah penyakit sebu sEban...xdak dah nak migrain tahap begulin...so mekasih ALLAH, beri lg aku peluang untuk semua ni. paling best la pakai apapn rs lOnggar.....kembali muda chewahhhhhhh  
kalau dak takkan ada abg triton nak nGorat kan...HAHAHAHAHAH walhal dh ada anak dua...^__^


aku nak tekankan, HERBALIFE salah satu prOduk yang sangatt bagus bagi mereka-mereka yg sakit di luar sana..dan yg sihat pun sama jugak !
sebab apa aku ckp mcm tuh....sebab laa dekat club kebanyakkannya sume yg sakit dtg minum..pas lima hari minum saheh renew lagi passs minum depa..nak-nak org tua-tua kan depa kan banyak sakit...sian depa..... huhuhu tp alhamduLillah, sEmenjak club ada ni...kami sedaya upaya dok bantu depa.... serius SERONOK.. Bila esok,lusa, tulat tungging mai dok habaq depa makin sihat..banyak laaa berubah dr sblm ni... allah hu akbar, bila dengaq mcm tuh rasa nak nangis....
terima kasih sangat-sangat kat ALLAH sebab temukan aku kembali dengan herbalife......
pasni doktor payah nak jmpaklaa pEsakit...mana daknya...memasin dh pandai pilih MAKAN, jaga badan.dalam HErbaLife Doktor pun besepah..........hehehehehhee
Photobucket
Tempat keja Baru - parttime sahaja dengan HERBALIFE.....
 skrg ni bukak Club kat rUmah, makin hari makin bertambah customer ^__* shukurrr





Photobucket
Dialah MENTOR, SEPUPU, COACH yang superbbbbb.....


cayalah anis....dari 110kg ke  82 kg SEKARANG ni.....^_________________^
cunsumer TEGAR herbalife si anis ni...






Punca dia blew amik HERBALIFE, DOKTOR sakit PUAN yang sarankan...sebab dia sukar nak pretnen...dokTor scan, lemak telampau banyak di sistem peranakan dia.dah tu period gelOng.. so, bila dh cuba, dia suda jatuh chintas woooo...la masalah-masalah yg serius tuh dh takda....dok plan nak pretnen tuh, sebab period dh OK !! on time sampai... hehehehehehehhehe 
yerla kita ni perempuan, bila dh kawen saheh risau dengan sumua-sumua ni......


kiranya dia la ni, bukan takat kuruih, dengan masel dia kuat...ada bentok badan. makin santekkkkk 







1 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

simon yin ching said...

Herbalife really WORK cause i lose 13kg in 3 months.

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design