Tuesday, June 12, 2012

Mari Menuju PUncaK

12 Jun 2012
22 Rejab 1432Hijrah




Selamat pagik Semuaa.......apa habaq arini? moga betambah baik kesihatan......wah pepagi bukak FB hati jadik panas!!!!!!!!!! hagak-hagaklaa nak luah perasaan, luah pendapat pun..nak KOMPLAIN itu ini..... tp takpa lumrah dah manusia.... bijak bekata-kata tapi..... apa pn tarak ..huhuhuhuhu...
lekas beputus asa...selalu berundur seblOm berjuang... camna nak p medan syahId nih... kehkehkehkehkeh..


abaikan saja,...... xkan kerna nila seittik nak rosak susu sebelanga... yer dak..so abaikan..!!!!!! buang karan melayan..hhiihihih


kena belajaq bijak TARIK RAMBUT DALAM TEPUNG KENA pelan-pelan kalau dak BEDERAI tepOng sepINggan....^_____~  dahlaa malas nak layan fill sume ni.....chewahhhh


Jom teruskan ke ageNda sebenaq..... semalam lepak lagik kat PMC Kampung Pelet. sebabnya
dahlama xjmpak mamat ni.....dl zaman belajaq ghajinlaa jumpak.... rewang sana sini ramai-ramai...
tp semenjak dh kawen .masin-masin dh ada kerjaya..bawak haluan sEndirri.....tp yg best semalam kami pakat dok semeja makan sama-sama..serius best gilaa.... tgk muka mie, tgk muka lin teringat memori sewaktu di kOlej duLu........alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....kenangan sume tuh.kalau putaq balik masa xbolew dh....
hehehehehe ... member aku ni pames dl zaman Kolej..makLomlaa org kuat main Bola....pamess laa...bebudak kolej gelaq dia MIE PAHANG.......itam manis org dia paling coMel ada Lesung pipi... kehkehkehkeh... apa-apa ja la mie, janji kita happi keh.....


dia dhlama kawen,..... kawen dl dr kami-kami nil...tp depa dua ni sangatt enJoy sabaq mengila....allah uji depa dengan sume ni.....masih blom ada rezeki nak timang cahaya mata. respek laa ngan lu bro....rileks jaa tgk kami-kami kelek anak-anak dia sikit pun xdak nak emO apa....baguih hang hampa laki bini...suka besangka baik dengan ALLAH....ada Hikmah la tuh ALLAH tak bagi lagik pasaipa kan.....hanya dia jaa yang MAHA MENGETAHUI segalanya.........


semalam lepak kat PMC tuh best...dalam dok bz mengenyangkan perot..tetiba keluaq lagu HAPPPY BEFDAYZ...wahhhhhhhh bestnyaa. tgk kapel hujung meja tuh di rai.. dan-dan usik suami-suami memasin....kat kami bila nak buat nih..kehkehkehkeh.....


alhamduLillah, MAKANAN kat sini MAKin sedappp !!!! berbaloI laa bayaq tp xleh p kerap=kerap blew belubang poket..hihihi... paling best tempat dia tuhhhhhhh...nyaman, cooL jaa.... la semenjak ada tmpt yg besila tuh..aku suka sungguh amik tmpt tuh..senang nak buh zainab.... hampaq tilam buh dia....dan ibu blew suka ria makan smpai kenyang....hehehheheheheh




aku dengan Lin sebijik gheta dengan anak dan suami-suami hensem ^__^ serius best.....dok plan nak p becuti plak pasni.....hehehehhehehe kalau gerak dalam kmpulan yg sekepala ni best....




Photobucket
Duta KEciL depan sIgnbOard PMc.....
Lai..lai.....ini dalam ada manyak tambing woOOO.....




Photobucket
Sweet FamiLI....
Lin aku DOAKAN ang PRETNEN...dok nampak tanda-tanda dh tuh




Photobucket
Kekasih GelAp..hahahahahhaha tuh duLu.dulu.... 
alhamduLillah UKHWAH pesahabtan kita sampai laa mekar .shukur ya ALLAH



Photobucket
Merpati Dua SejOLi...
HirmI FirdauS n NoreN - Moga ALLAh merhamti CintaHALAL kalian hingga KE syurga.




Photobucket
Gambar ramai-ramai waJib ada....kannnnnnnnnnnnn 



Photobucket
bedepan kriStaL loUNge......kira kalau nak dok ramai-ramai elOKlaa amik part ni..... 
si safiyah ni dok tak sengap...tgk smp nampak pusat dah ha 





Photobucket
Ibu ibu Dan anak-anak..........
ibu sofia saFiyah yg Gemookkkkk....





makin malam, makin ramai....makin penuh meja.....pakingpun penuh ja.... bila arah nak balik..mesti lalu kat pondok tempat aku penah lepak ngan team blogger NOVEMBER 2010......ya allah dan-dan Mood jd syahduu....rindu keriuhan tuh..bila lagik kan nak dodOk semeja. lepak gelak begulin sama-sama.......
xsabaq tg titin balik....rindu gelak dia ^________*

3 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

ratusiput said...

akak pn rindu saat2 camni ngan kawan2.tp apakan daya sme nye sibuk wat hal masing2...termasuk diri sendiri :) tak gemok arr...comeiii....

-cinta soFiaSafiya- said...

serius kak SANGAT RINDUUUUUUU....
bila lepak semeja mcm ni gamat suasana..mcm mcm nak di singkapkan...pastu bederai gelak tawa....

chubby kak......lost weight nida dh mcm YO YO;....jap naik jap turun ..hehehhehee

Kyra said...

lama x jumpak kak nids..khai bz lani kak..uuuhhhuuukkk

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design