Friday, June 8, 2012

TeaMix

08 Jun 2012
18Rejab 1432Hijrah

Yuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu, org sume pakat kalot makan lunch sedap=sedap kat luaq, aku dok menung dlm opis ngadap ayaq segelen...huhuhuhu chup, bukan kedekut, bukan xdak duit ka apa, bukan apa......chewahh, walhal dah beli nasik tatsat ni tapau makan dlm opis ja..malas nak keluaq jalan-jalan cr makan tgh hari terik nih.. xdaya..... ^______~  makan nasik dlm opis lagik best, blew besila blew ratah apa ada...silap hari bulan ngan plastik ngan ghetaih telan sekali......RALIT punya pasai dok makan nasik....hihihihihiiihi

arini nak share satu tipp's...... br ni jumpak kawan-kawan lama.... dan keluaq soalan nih >> AWAT AKU TGK HANG NIDA yg sebElOM NI BULATTT mcm BUAH nangka...LAA KECUT SKIT mcm buah mempeLam...hihihihihiih mempelam kecut ka???? bedai sajalaa labu....

haaa pada tuan yang bertanya meh nak jawab kat hang........... la ni aku makan apa saja xkisah dh sebab aku ada KEKASIH BARU..!!!!!!!!!!!! apa kekasih baru..????
eh kepoH ngat aih hang nih.....kekasih baru tuh bemaksud...aku ada MENDA ALAH Ni........satg hang tgk gambaq dia na..... kira apa yg aku makaN la ni..bejimba sakan makan kenuri pn aku xheran....sebab aku ada DIA!!!!!!!!!!!!
kerna dia laa, lemak-lemak lama aku abis teebakaq...tuh nampak kecut skit tuh...chewahhhhhhhhhh..... kira la ni pakai baju size 40 kira sakan dah la tuh...kalau dak jangan mimipi nak sarung, belom lg cuba dh tau takmuat...sangat HAMPA!!!!!!!!!

kira skrg ni TEAMIX cap HERBALIFE ni peneman setia, so far besttttt......bestt sngt,!!!!!!!!!!! kira konsistern minum, pelahap minum ayaq segelen sehari..kira kesan dia superbbb la kan. (:

orang yang kuat berusaha pasti berjaya...betol dak kawan-kawan.....^____________^

kiranya la ni, MAKAN LEMAK BANYAKPN AKU XPEDULI, TEAMIX kan ADA ...kehkehkehkeh..

kalau xpecaya apa hat aku kata....cuba gOOgle tgk feedback yg ramai dh guna..chewahhhh

Photobucket







FUNGSI TEA MIX
  • Memberi tenaga segera dan Mengenyangkan. - OH YEAAAAHHh..... 
  • Mengawal selera dari makan makanan ringan. - hok ni paling besttt, xdaklaa lapaq memanjang kalau dak smpai kena cop,hang ni makan xbaca bismillah ka ;p
  • Mempercepat pembakaran kalori dan lemak. - ya betOiii, pas minum saheh menitik peluh mcm br sudah lari setaman tuh...
  • Mengandungi Antioksidan untuk membersihkan dalaman badan. - Yaa, bdn jd ringan..apa hat sisa-sisa busuk dlm bdn sume dia buanggg....



Photobucket
Nindia BUKTI, satg kata pemuhung plak.....nih tinggai sekerat ja lagik nak abis......kira sblm balik satg abis laa..... dan ENRGY ada balik nuh nak sambung wak keja umah n handle bebudak comei kat rumah nuh....
makLom laa jadik mak-mak ni,...kena ada POWER ENERGY lebei sikit...kalau lembik, jenuhhhh tepeleoT


so, sapa yg dh cuba teruskan......jangan tinggai begitu saja...benda yg baik wakpa nak tinggai kan..
kannnnnnnnnnnnnnnnn ^_________~


5 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

| SUE | said...

Pernah try masa zaman sebok beraerobik dulu. Perghh mmg terbaiklah. Dia punyer berpeluh, bergelen-gelen ko! Anyway utk mama yg bfeed bleh jugak ke?

-cinta soFiaSafiya- said...

dear. ..... BF pn bolew...xjadik masalah...

herbalife consumer dia DOK ada 9 golongan....hehehehehe

ratusiput said...

pat..pat...citer sal HL...nak tau ni kot boleh bli minum tuk pose ni CK nk balik leh kurus :)

-cinta soFiaSafiya- said...

sempat kak minum TEAMIX n SHAKE ....seminggu leh lost 3kg...MUKA kembali cekang....^___^

kulit jadik basah-basah..sebab ayaq mencukupi dlm bdn..hehehhee

Kyra said...

o ni rasia dia...bagoi bagoi kak..teruskan

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design