Tuesday, June 5, 2012

WaLimah FharWina & sHamSuri

05.06.2012
15Rejab 1432H

Taranggggggggg........ sekelip mata kau berubah..huh!!!!!

eh tetiba kan, xdaklaa saja jaa...... las week yg penuh warna warni yg penuh ngan lemak beganda....sangatttt suka ..kehkehkehkeh......^__^ tapi xpa, masok laa lemak banyak mana pn kita xrisau...chewaahhhhh
sebab kita ada benda yg bolew nyahkan sume lemak-lemak tuh...so, menikmatilaaah makan kenuri dengan gumbiranya.....ehhehehehheheh

alhamduLillah, selesai sudah majlis FHARWINA @ SHAMSURI...... tahniah buat kaLian bedua..... moga ikatan HALAL ni bekekalan hingga ke syurga, insya'allah ^_^

wina, selamat datang ke alam baru..moga jadik isteri yg penyabar, tabah dan COMEl sentiasa disisi suami... wah, pasni setiap event keluarga kita bekolabrasi sama-sama lah kan....*SEPUPU IPAR* lah katakan..hihihihi best ni ada geng nak yeayeahhhh..hihiihi jenuh pakmentua n mak mentua wina garu kepala bila wina betamu kaknida...... pakmentua kaknida kerap dh garu kepala tgk menantooo dia sorang neh..hihih

Photobucket
wINA N sham Segak pabila di singgah sana......
kami datang meraikan maJLis ikatan janji antara dua hati......^__^



Photobucket
- Owh moOLatnya pipi iBu -
zainab safiyah sedang khuyuk menyusu pastu lenaaaa zzzzzzz


Photobucket
- Ibu nida n Mama Jue -
xpuas sebenaqnya jmpa aritu, banyak benda tak dapat di bualkan....
nnti kita jumpak lein na....

jue, THANKS kat kamera jue, sebab pic ni nampak cam nida seLim skit...GiLAA sukaaa KEHKEHKEHKEH











NEXTTTTT DAYY 03.06.2012







Kalau semalam belah perempuan saya tak dapat jmpak dengan Awek ComeL ni, tp belah lelaki saya dpt jmpa dia..... menyerlah dr jauh dok mai.....seri pengantin tuh dok mai dah kot sama nuh....hihihihih





Photobucket
-Acu cuteee sngt, ZainabSaFiyah  belemoih n ibu yg pipi kue poW-



Photobucket
 - antara kami betiga sapa paling chomeL ? -
of koz laa pengantin kan......wina teserlah kecOMeLan kamu dik.....



Photobucket
abadi kenangan besama wina......bukan senang nak tgk wina pakai kostium chantik mcm ni......
hihihihihhih



mekasih kat Jueliana n SHUd...sebab izin amik pic dr FB depa....aku xbawak kamera pun...kan lense pecah huhuhuhuhu, tmpang kamera kawan-kawan ja, sib bek ada kawan-kawan hat baik hati...mekasih banyak nah..... nanti kalau di beri kesempatan kita jmpak lagik ya.sume ^__________^

pasNi makan nasik minyak orang bagan ajam plak....xsabaq nih, hihihihihihih 



dalam dok kalott ngan gheja dan lg update bloq...kehkehkehkeh.......

4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah said...

ruginya shud xde sekali ngan hampa masa kat umah wina...

nanti kita jumpa2 lg tau..

sapa org bgn ajam nk kawin plak ni...???

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

wina dah nikoh dah?? aaa...tak tau pun.congratss to her =)

pena rozie said...

semoga kekal hingga akhir hayat....

Kyra said...

tme ni khai lik kg..kalu x leh jumpa kan

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design