Thursday, November 29, 2012

misss u Like crazi

29November2012
15Muharam1432hijrah



RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MEREKA.....
ya allah,lapangkan laa masa kami....permudahkanlaa urusan kami moga dapat bertemu kembali....duduk semeja, makan sama-sama...gelak tawa sama-sama.......miss u aLLL so much LILLAH


tetiba dok review balik N3 lama-lama zaman keriangan team blogger....rs nak nangisssssssssss 
ini kerana antara kami sarat dengan kemeriahan gelak tawa...... 

 -wina,nida,jue,shud,titin -
ayuh kalian, kita bertemuuuuuuuu 

Wednesday, November 28, 2012

ColourFuL KuaLaNEranG

28November 2012
14Muharam 1434Hijrah



Rentetan cerita majLis perkhwinan adik ipaq sabtu lepas 24november 2012
di Kampung Datok Dareah Kuala NErang :)


Photobucket
  • Tiba suda kami.... alhamduLillah...
  • chup, tetiba pengapit betukar......hihihihihi... kenapa budak pipi kue pow ada disebelah pengantin ni.mana pengapit asal? owh pengapit bebaju dot merah ni pengapit terjun....sebab pengapit asal takleh etend majLis kalini..dia kena betugas.....huhuhuhuhu 
  • konfiden jaa pengapit baju dott tuh..hehehehehhe BTW mekasih ya..seviis tip top 

Photobucket
  • Rombongan  Pengantin PErempuan dari kampung guar kepayang - sangatt meriah.. 

Photobucket
  • Pak MEntua nida semeja makan besama pakmentua wina comeL....
  • depa dua ni adik beradik... pak mentua aku ABANG, pakmentua wina adik bongsu :)


Photobucket
Kakak-kakak ipaq, Ipar duai yang spoting ..... anak-anak menakan pn sama jugakkk sume happy :))
  • yg bertudung labuh dengan berbaju kelabu tuh - biras saya :) comel kan depa ^__^
  • yg bertudung hijau, dan tudung maronn tuh - kakakipar yg super duper sLim :)
  • yg renyeh sampai tunduk tuh..hat tuh segalanya sengaLL...dialaa orgnya hhihihihiihi


Photobucket
  • anak-anak menakan pn besaq-besaq dah....Lokman dh rupa YB..hihihihi pasni turn si mamat bebaju kotak ni plak...ha lekas cari jodoh........>>> :)

Photobucket
  • Mak menakan ngan anak menakan 

Photobucket
  • sabar menanti di jamu selera - semua yang p sabtu lepas anak-anak sedara, sepupu sepapat jaa..tuhpun dh bebijik keta sampai kena amik van sebijik.... famiLi belah mertua sangat ramai 


Photobucket
  • Ibu mertua wina, serius menkerut kan dahi,kenapalaah tuh....
  • sian tgk bapak mentua, jalan keseroangan........ kalau MAK ada ni, saheh meriah beselerak dengan gelak tawa dia....

Photobucket
  • Pasangan the LEGEND..... abang paling sulunggg 

Photobucket
  • sedap menjamu selera....sebab kami dihidangkan GULAI BATANG PISANG, SAMBAL TUMIS UDANG, ulam-ulamkampung cicah sambai belacan......fhewww sedappp dia.. kan aqiL kannnn :)


sepanjang p dan balik...hujan rahmat membasahi perjalanan kami....tp alhamduLillah semua bejalan lancar..... jauh perjalanan luas pemandangan.....best tau sekali skala bejalan tempat orang ni.....

Pengantin Pink

28hb nOvember 2012
14Muharam 1434Hijrah


SELAMAT PENGANTIN BARU
BUAT ADIK IPAQ YG super duper kiut :)  KHADIJAH dan YusOf.  

sorang di serawak, dan sorang lagi di nEgeri Sembilan... selamat menyulam kasih sayang..moga ikatan sucimurni ini kekal abadi hingga akhir hayat..in sha ALLAH :) 

cats-4
-Pengantin super duper kiutttt pink karer-


Monday, November 26, 2012

tekak kOndem

26November 2012
12Muharam 1434Hijrah


sakit tekak ya hamaattttttt.....nak telan ayaq lioq pn rs mcm ada batu kat tengah tekak ni....owh hilang sekejap rs nikmat nak makan pedas-pedas....huhuhuhuhuhuh
bayangkan minum ayaq pn sampai tepejam-pejam bijikmata...owh sangatt sakit T_T
perot bernyanyi dondang sayang.....lapaq !!! tp tekak takmampu nak menelan segala..hanya mampu skrg ni hilangkan dondang sayang minum ayaq bebanyak..sob,sob...

kebetuLan pulak arini dh tak FREEEdom...sbb BOs besaq dah balik dr BEIJING..ahakzz.....so nak xnak suara harus dilontarkan......cakap dengan dia dh mcm itik nila...hehehehehhe lawak pn ya jugak....
satg tak pasai bos kata dia ni pesepa? becakap bisik-bisik....owh bos mengertilah, tekak saya sakit sangattt-sangattt rs nak meraung dh ni.... takleh nak lontar suara dah melainkan cakap slow=slow ala-ala bebisik..aci laa nuh. :)
boss, happy sbb br balik traveL....owh best jd orang kaya..blew travel sana-sini tanpa fenin kepala.... bilaa laa aku nak rasa enjOy mcm tuh...hikhokhikhokhikhok...... :)
mekasih bos bagi FM n manissan kat kerani=kerani bos yg super duper sweet ni..ecehhhh



sore_throat
-ingatLimaper.sebelum5perkara-
bila sakit ni, banyakkk sangat muhasabah diri... 
owh ALLAH, aku maluuu denganMU lalu tertunduk sendu 



katsini, sapa ada PETUA hebat..... share laa.... T_T 



Wednesday, November 7, 2012

SuperV

07hb November 2012
22Zulhijjah 1432hijrah


RABU yang sepi tanpa kata-kata.........  


- terima kasih yang tak terhingga buat semua......-
herbaLOvE so muchhh

Thursday, November 1, 2012

HeLmeT Pacman

01 nOvembeR 2012
16zULHIJJAH 1432 hijrah



kepada semua penunggang motosikaL......jangan bersikap begini...sangatlaaah bahaya untuk diri sendiri. 
tp dalam celah tuh lawak pn ya jugak, kami hat dok dalam gheta bantai gelak tgk helemet uncle ni... serius takdak ciri keselamatan sungguh ! asal pakai jaa elak dr kena saman...hhihihihihihi..

uncle weh, jangan kedekut sangat...... nnti cari helmeT hat elOK skit..kepala lorh.... tetiba kepala hentak ataih jalan raya tuh apapn tak blew...... huhuhuhuhuh 

so pada yg p keja naik moto, jangan besikap begini..pastikan helmet anda penuh dengan ciri-ciiri keselamatan ya. :)) 

Photobucket
~adeihlaa uncLe weh.... dh roman game Pacman~ hahahahahahahahhaha



Hari EsOk

01.november 2012
16Zulhijjah 1432Hijrah

Kita pernah "DISAKITI"
dan mungkin pernah "MENYAKITI"
tapi kerana itu kita BELAJAR
tentang bagaimana cara menghargai, menerima, berkorban dan memperhatikan..

:: Kita pernah "DITIPU"
dan mungkin pernah "MENIPU",
tapi dari itu kita belajar tentang KEJUJURAN..

★ Andaikan kita tidak pernah melakukan kesalahan dalam hidup ini,
mungkin kita tidak pernah belajar MEMINTA MAAF dan MEMBERI MAAF


Photobucket
[gambar ehsan dr.en.gOOgle]

★ Setiap waktu yang telah kita habiskan dalam hidup ini,
tidak akan terulang kembali.
Namun ada satu hal yang masih tetap boleh kita lakukan..
iaitu BELAJAR dari masa lalu untuk hari ESOK yang lebih baik.

"Semalam adalah sejarah, hari ini penentu realiti.. & esok suatu yang misteri"

★ Hidup adalah proses,
Hidup adalah belajar.
Tanpa ada batas umur,
Tanpa ada kata tua

★ JATUH, berdiri lagi KALAH,
mencuba lagi GAGAL,
bangkit lagi Sampai Allah memanggil
"Waktunya kita KEMBALI".

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design