Monday, November 26, 2012

tekak kOndem

26November 2012
12Muharam 1434Hijrah


sakit tekak ya hamaattttttt.....nak telan ayaq lioq pn rs mcm ada batu kat tengah tekak ni....owh hilang sekejap rs nikmat nak makan pedas-pedas....huhuhuhuhuhuh
bayangkan minum ayaq pn sampai tepejam-pejam bijikmata...owh sangatt sakit T_T
perot bernyanyi dondang sayang.....lapaq !!! tp tekak takmampu nak menelan segala..hanya mampu skrg ni hilangkan dondang sayang minum ayaq bebanyak..sob,sob...

kebetuLan pulak arini dh tak FREEEdom...sbb BOs besaq dah balik dr BEIJING..ahakzz.....so nak xnak suara harus dilontarkan......cakap dengan dia dh mcm itik nila...hehehehehhe lawak pn ya jugak....
satg tak pasai bos kata dia ni pesepa? becakap bisik-bisik....owh bos mengertilah, tekak saya sakit sangattt-sangattt rs nak meraung dh ni.... takleh nak lontar suara dah melainkan cakap slow=slow ala-ala bebisik..aci laa nuh. :)
boss, happy sbb br balik traveL....owh best jd orang kaya..blew travel sana-sini tanpa fenin kepala.... bilaa laa aku nak rasa enjOy mcm tuh...hikhokhikhokhikhok...... :)
mekasih bos bagi FM n manissan kat kerani=kerani bos yg super duper sweet ni..ecehhhh



sore_throat
-ingatLimaper.sebelum5perkara-
bila sakit ni, banyakkk sangat muhasabah diri... 
owh ALLAH, aku maluuu denganMU lalu tertunduk sendu 



katsini, sapa ada PETUA hebat..... share laa.... T_T 



1 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design