Monday, December 3, 2012

LePas RinDu

03hb Disember 2012
19Muharam 1434Hijrah 



Yihakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, pagi isnin yang ceria..... sebab,sebab.....rinduuuuuuu terubat suda..... 
alhamduLillah, terima kasih ALLAH sebab permudahkan urusan kami untuk bertemu...*SUKAAAAA* 
shukurrrrrr :) 

mekasih banyak-banyak dekat ShuD comei sebab sudi jemput kami ke majlis akikah anak sedara dia di taman kuala bekah.... alhamdulillah, boleh jugak kita berjumpa...n pelok ketat-ketat :) 

to mama irfan <jUe> mekasih banyak jugak sebab sudi tumpangkan kami anak beranak naik kereta kamu.... gatalkan...keta ada saja malas nak drive...nak tumpang jue..heheheheh lama rasa tak dok sekali..tuh yang nak naik keta skali ngan jue. so, bolew gelak beselerak setiap masa bila besama.... kalau naik keta memasin tak dapat rs tuh... mekasih jue n hezri ..... 


alter 1
*tengok muka kami masIn-masin tepancar kegumbiraaan*
nasib laa, kami las dh sampai...kalau awai jenuh acu, penin kpala.... mana nak layan tetamu, geng gelak ni lg.
btw acu, best majLis kamu....yeaaaaaaa gumbira :)




DSC_0023
[sofia sandaq kat titin, bukan maiin...rindu bangattlaaa tuh...hihihihi]  
irfan jeLin sapaa tuh....heipppp :)




* masa jumpak ni, mcm-mcm perkara di bicarakan topik utama adalah DURIAN CREPE....hahahahahahha, ada orang tuh, mengidam mengalahkan mak buyung .... punya laaa terigin nak rasa. sib bek ada penyelamat nya...mekasih kakina, rekmen member dia buatkan..yeaaaaaaaaaaaaaaaaa...
nak tempah ngan acu, acu takmo sbb urat balOqq timboii tinggi..hihihihihii
kesian kat diatuh......dia sorang jaa xpenh makan lg durian crepe...orang lain semua dh bedouble kalirasa durian crepe....huhuhuhu...

*topik kedua hangat, kami plan nak berbbQ di tepian pantai..in sha allah.....
master chef konferm laa kakina gebu.... heheheheheh



12 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Dee said...

yeah..dah ada update kat bloglist dee..baru leh terjah..hehehe..

seronoknya tgk hangpa..gelak sakan no..sib baik khemah tak runtuh..hahaha..

-cinta soFiaSafiya- said...

hahahahahaah, hebat tuh kalau khemah runtuh..... lawak tau sis ni :)

acu jenuh tempik kami suh kaber... makLOmlaa bakal ibu mertua dok belakang kami ja........ hahahahahah sian acu

Ina Khairina said...

ammak!cpt2 set date x sabaq ni nak bergelak sakan di pantai merdeka lak

-cinta soFiaSafiya- said...

in sha ALLAH kak... 15hb ok gak...hihihih :)

Kyra said...

Wahhh bestnya depa gather2..:)

Kyra said...

wah bestnya depa gather :-)

Nur Irfan Juezrie said...

darling.. 15hb mak mertua cheq nk mai umah cheq.. cheq kena jadi masterchef plak.. huhu

Siti Shuhadah said...

suka2 tgk gambaq kita semua..nampak sgt kegembiraan tu..

hoiiii... shu sampai call fairuz tanya mak dia de ckp pape tak..sebab time tu xdak dah cover2.. gelak mcm pontianak...hahaha...sib baik mak dia pon sporting...hihi..

cepat set BBQ.. x sabar nih...

-cinta soFiaSafiya- said...

Khai :: nnti kita jmpak sama nah

-cinta soFiaSafiya- said...

JULiana :: owh ya kaa...... kalau mcm tuh NEXTTTT

-cinta soFiaSafiya- said...

shud :: HAHAHAHAHHAHAHAH nasib laa kannn, kami kantoikan acu.....
don worry mak mentua suka jaa ngan kami ni...tah-tah dalam diam diapn nak join sekaki..tp maluuuuuu kikikiki

MiYOKO SuKi said...

yeah!!! ada gak gamboo...meh share2 meh!!

sofia mmg suka sgt ke kak titin dia niii...hehehe

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design