Saturday, December 29, 2012

*Red KazEN*


29Disember 2012
16Safar 1434hijrah 

alhamdulillah, shukur kehadrat allah....segala event tahun 2012 berakhir suda... paling kemuncak, majlis persandingan kazen terdekat antara SHAFIQ dan NURUL AIN...alhamduLillah selesai suda...... memang best, memang hooot, memang gilosss on that day....
mcm mana tak kata kot, PENGANTIN pun vouge daboom, seukufu-kufu pn hooot lagik panas... dan tetamu yg datang lagik meriah....khemah jadik meruah, sampai kena baeratoq panjang nak amik makan.... owh kami jangan tanya laa makan ka dak, sebutir nasik pn xrs aritu... sbb kenyang tgk tetamu yg mai...sangat,sangat luar biasa..... :)

alang-alang dh jmpak sesama sekufu kan....owh apa lagik....jangan lepas peluang untuk share suka-suka n amik gambaq sama-sama.... part ni memang besttt :) sebb sume spotim....ketua dlm semua haL kalau xbukan adalah....taranggggggggggg ibu beranak dua..hihihi hok len menfolow jaa... dok ngan depa ni, xrasa aku ada anak..hahahahahah laki pn takpandang wehhh hari tu..sian laki aku, sorilaa bang, beri peluang sat naa cheq nak begumbira gelak santai sama-sama sekufu :) yerlaa sbb semua sekufu ni kan semua ada di sini
sorang keja di IJN, sorang ngaji di UiTM, dua org lg pas SPM... n sorang lagik memang SETIA di sini.... dr kecik sampai ke beranak pinak di sini jewlaa...xda kesempatan nak merantau.....yerlaa dh kawen pn org sini, lagik mimpilaa nak rs merantau....:) 

Photobucket
gElOmbang MERAHHHHHHHHHHHHHHH  "RED KAZENNN :)"
owhh sangat menarik kaler ni.... amik gaMbaq menyerlah kami saja....

kalau lepas lembu jantan ni, mahu penin dia,,,nak ligan mana satu..sume MERAH belaka...




Photobucket
-keluarga keciL- 4tahun suda depa ni... dan dikurniakan dua puteri-puteri comeLL sorang mata sepet, sorang lg mata beliak..hihihi




Photobucket
HUsna yg bam-bam sebaya ngan murni...tp dia bam-baM sungguh...
SUmaiyah dh abis pantang..so blew tawap makan knuri
owh adik ipaq jangan sangatt Gojers...... turung fareeda gitu :)



Photobucket
-LAKSA PEOW PENANG-
sapa yg dok luaq dr penang, kalau mai belah sini WAJIB kena p makan laksa ni...laksa ni dok area peNAGA... dekat ngan tali ayaq...
laksa ni, masa knuri tahan satu jam 10minit saja...SELESAI 400mangkok....
kesian pd yg lambat xdan makan... 
aritu knuri tuh banyak menu ada....tp dan amik periuk laksa jaa ni..hat len xdan.... hihihihi


Photobucket
Kami outdorr tanpa PENGANTIN....takpa layan kaaN jaa.a...... kami lepak di vision park jaa...best gak lepak situ...
Kami anak beranak berGeLOmbang MErah.... MAK baru pn spotim jua :)




Photobucket
-kenangan besama sekufu-kufu- masa kat sini, ada yg kena ligan ngan pelepah nyOK....
hahahahahahahaha 



Photobucket
MEMANG SUKAAA , LOVE pic nie sbb tuh pic ni di upload sampai dua kali ...........
- SANGATT CHANTIK- best bila sesama pakai baju sama n colur sama...serius chantikk n nampak sepakat .... bila dok dengan depa yg sengaL ni..hilang problemo....
*rinduuu hampa semuaaa.......xdak aral tahun depan kita begambaq lagik......*


BERAKHIR SUDA, TAHUN 2012 selamat tinggal suka duka, sempit luas...huhuhuhuhuhu..... moga tahun 2013 memberi sinar baru buat kita semua...........

SALAM TAHUN BARU buat semua para Bloger tersayang........ moga ALLAH merahmati kita selalu in sha allah


0 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design