Monday, December 10, 2012

TarbUSh di malam Minggu

10Disember 2012
26Muharam 1434Hijrah


Tengahhari dah........arini hampa pakat lunch kat mana???? dh tengah ari br nak publish entry nih... hehehehe arini lemau,blues jaa... mana daknya, dua hari bejalan sakannnnnnnnnnnnnn.... penuh warna warni :)
wowwwwwwwwwwwwwwwwwww SUKA, minggu ni ALLAH permudahkan lg urusan berjumpa dengan teman-teman lama zaman mengaji di institut dL....seriuss sangat SUKA, sangat BEST, sangat TERUJA, sangat GUMBIRA, dan tersangat-sangattttt SYOOK !!!!!!!!!! rasa kenangan zaman-zaman kegemilangan dok usung fail, histeria menyerang kembali lg bila dok sama=sama....hihihihihihi

Siapa sangka sapa duga, dalam memasin dok kelam kabut urus tugas seharian...sempat lg dok berjumpa makan semeja... ni keja puan FarIna.dia yg atur semua, we Olss folow jaa.... thanks farina, jasa anda sangat ku kagumi....takpa, tak ramai lg best... tak banyak bunyik !!!! hehehehehhehe
kali ni, farina pilih RESTRON TARBUSH yg bertempat nun di pinggir pantai... tempat hapenin bila waktu malam. mana lagik kalau bukan batu feringggi..... bolew tahan jugak restron ni punya kesedapan....paling suka fish n cip dia....oh sangat ohsem, sib bek tak pretnen kalau dak naya en.suami, kena ulang alik ke tarbush...untuk dapatkan fish n cip dia.....uhmakaiiiii, sedapppp sngt...... overal makanan SEDAP berbaloi dengan harga ahakzzz....


Photobucket
** mOcha Blended N tea arab.  -  glurppp **



Photobucket
tgk makanan ni, rs mcm nak terkam.... sangat sedap, portion yg besaq...
huhuhu Fish n cip... nanak lagiiiiiiiiiii
kira hidangan yg diberi sangat ohsem. makan sampaiii belahak..... ^__________^






SETERUSNYAA, BIAQ GAMBAR MENCERITAKAN SEGALANYAA..!!!!!!!!!! 
YA, kami sangat gembira, sangat teruja, sangat - sangat sukaaaaa ..
pabila 4pasangan bertemu..... jeling guest kiri kanan..hihihihihih 
sebab, kami sekepala.... sat-sat bederai gelak tawa...^_____________^ 






Photobucket
= suka pic-pic yg ada dalam ni..... memasin happy = siap ada aksi sengal bila dapat makanan yg dipesan...hahahahahahahahha
[blew tahan jugak hang nu SUdir, kelOloh]


Photobucket
*Yeaa kami - ibu beranak 2 dan si baba yg ceria mementang cuti keja sEbulAn*



Photobucket
*Ibu, ummi, mommy n mama....sibuk layan kerenan anak-anak memasin* pakat ada beg tangan bejenama hat tak dak dipasaran..size jangan cakaplaa sume hat luar biasa :)




Photobucket
** tak ketinggalan, kaum BABA, ayah, DAddy, n papa = sambei layan anak-anak dan sambei melayan tekak memasin *  tapi hampa memang ohsem....... bila duduk semeja, gelak tawa sama-sama walaupun bukan dr tempat belajaq yg sama....
kerna ISTERi-Isteri hampa yang gojersss lagik hooot ni duLu sekOlej sekali, laa hampa pun kamcing nuh..hebatlaaa !!! mcm tuh, jangan jadik perak buih.....




Photobucket
ibu.ummi, mOmmy, n mama melantak anak=anak sampai hat tenganga ada, makan tudung pn ada, hat leka main tab pn ada...sabaqlaa nuh anak-anak..hiihih




Photobucket
Suprised dr iSteri kepada Suami techenta...... sebijik kek cHELSEA.....tekojot daddy,
alalalala, so sweet ni famiLi... HAPPY BEFDAY DADDY SUDIR...may ALLAH bless u, n betambah murah rezeki... :)




Photobucket
- KAMI- WAJAH-WAJAH KECERIAAAN-
Dedulu, zaman muda belia, memasin sendirian, dan laa memasin dh ada suami, anak-anakdan keluarga....alhamduLillah, walau jauh mana kita terpisah..UKHWAH kita tetap mekar
"JANGAN ADA DUSTA antara KITA" chewahhh.....
in sha allah, pasni nak teruskan lg aktiviti mcm ni setiap sebulan sekali...... dan kalau diberi rezeki lebey,
we Olss nak fly sama-sama.....fhewitttt





dah nama dok area FERINGGI kan.....konferm-konfermlaaa kena cuci mata kat feringgi nite market.xdak sopim apapn..jalan-jalan terapi bijik mata jaa dgn barangan dijuaL.... luruh napsu sopim....... weeiiiiii beg tangan , jangan habaqla besepah... habaq nak brand apa sume ada..... tpppppppp harga tesedak ayaq lior tgk...hargga sngt luar biasa... so, jalan-jalan cuci mata jer keh..

tp apa yg penting we Olss enjoy malam tu... short vacatIon...




Photobucket
 nnti, kalau ada sapa nak g feringgi nite tuh n nak cari TSHIT penang..ha cari BROther ni....harga blew kautimmm..... siap terhibur lg sambei sopim... gerai dia sebelah dgn HOTEL GOLDEN sands.



7 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Siti Shuhadah said...

wahhh..bestnye..sedap..sedap..

MiYOKO SuKi said...

waaa..sgt2 happening..sume ceria2 belaka...

-cinta soFiaSafiya- said...

shud :: sangatt bestt dan SEDAPPPPPPP

-cinta soFiaSafiya- said...

titin :: AAAH semua ceria, ilang stress.... jom pasni kita plak gethering

Kyra said...

happening giloss best best

Dee said...

kek tu menarik sgt..mkn fish and chips kat arab restaurant mcm pelik sket nieda..tp semua food tu mmg nmpk delicious sgt..

-cinta soFiaSafiya- said...

sis, tuhlaa memula pelik..tp dah ada dlm list menu..tuh yg oder...
tp rasa dia tak mengecewakann...
sangatt sedappppp

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design