Wednesday, February 6, 2013

Selamat PenganTin Baru

25rabiuLawal 1434hijrah
06Februari 2013 



TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH......dan
SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT SHUHADA DAN FAIRUZ....



alhamduLillah, MAJLIS IJAB DAN QABUL bejalan dengan lancar....amin.....

shukur ke hadrat ALLAH, sbb majLis ni yg paling diutamakan......majlis paling bemakna sbb akan ada ikatan dua hati secara HALAL hingga ke syurga in sha allah........



kepada SHUD - kaknida DOAKAn, shud kuat, tabah dan jadik ISTERI yanG SOLEHAH buat suami tersayang...... besiap sedia fizikal dan mental...sbb dalam alam rumahtangga ni banyak dugaan dan cabaran yg harus ditempuhi...tp kawen best sbbb banyak PAHALA dapat buat..... TAAT dengan suami, dan moga-moga ikatan suci murni ni kekal hingga akhir nanti.....pasni senang dah...usung mana pn shud dah ada bodygurd besaq...lagik hemsem.. :)




 photo 323318_10200344230389542_940886566_o_zps9399308e.jpg
*pengantin yang hooot, vouge lagi gojers.......


 photo 133994_10200344229309515_1759167675_o_zps2e375b0c.jpg
SUAMI ISTERI...... so sweet laa shud n fairuz :)
alalalalalal, fairuz malu-malu nak sentuh bahu isteri.....hihihihihh





 photo 132458_10200344228389492_1842065409_o_zpsaed26373.jpg.
gambaq hat ni toksah dok habaq laaaa...sibn bek ada banyakbijik kamera...kalau sebijik sesilap blew meletop kamera tuh punya dok posing sakan depa ni depan lensa...hahahahahahahaha
kan tatau kami kan suka begambaq.........nak -nak dok reramai mcm ni...... dan-dan SHEIkh begambaq tuh mai mencanak-canak...weweittttttttttttttt...

nie sume TEAM BLOGGER yg super duper COMELLLL n cute....hihihihihih......

team ni tak cukup korum lagi ni, WINA XDAK....n JULIANA dh dtg awai dl....
xsempat nak jumpakk..huhuhuh



 photo 133400_10200344226109435_1232056549_o_zps3bbac74e.jpg



 photo 710834_10200333120191794_863967463_n_zps9ec98e99.jpg

xcukup begambaq depan MASJID...bantai pulak dalam rumah......ha kan dah kata kami memang suka begambaq.......
aku bila begambaq ngan depa-depa ni....dan-dan feeling woww aku cun aih...hihihihihi


 photo 221501_10200344227149461_206865253_o_zpseaf42d99.jpg

Ha ni gambaq time makan................maaaf khai n suami ampa jadik modeL sat...hihihih
time ni sume makan khusyuk belaka........
lauk dia perghhhhhhhhhhh sedappp tahap kuasa kuda...tudiaaa hahahahah.....
dahlaa pengantin cun, lauk plak sedapppp...... sib bek ramai org, kalau xramai nak jaa buat muka selamba....makcik bungkuih dua kami nak tapau sbb gulai dia awat sedap sangat tatau...hahahahahhahaha


 photo 793766_10200344232069584_1301273920_o_zps8c9d2518.jpg

-saya dengan adik-adik junior XDMW.... depa ni kawan baik pengantin


KEPADA SHUD, ADIK JUNIOR ZAMAN SEK.DMW dl...merangkap team BLOGGER sekali lagi kaknida nak ucapkan SELAMATTTTTTTTT PENGANTIN BARU....moga kekal bepanjangan hingga akhir nanti....ni nak bg skit pepatah...chewahhhhhhhh
sedangkan lidah lagi tegigit ni kan pulak hubungan suami isteri kannnnnnnnnnnn
dannnnnnnnnnnnnn kalau takot di lamBung ombak jangan berumah di tepian pantai..chewahhhhhhhhhhhhhhhhh
dok pakat-pakat na...moga ari-ari penuh kasih sayang......
ha pa lagi cargas laa bikin baby...."larikkkkkkkkkkk"

4 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

Ina Khairina said...

hah kan....lauk kenduri shu ritu sedap x sangga....sampai lani dok teringat2 gulai ikan bawal tu

Siti Shuhadah said...

hahaha...tQ kak nida.. sedap ka lauk..sian shu.. sikit pon x dapat rasa... hehe.. org yg masak ni nanti akan masak time resepsi gak...

akan ku segerakan bikin baby...hahaha...in sha Allah...Amin... doakan kami bahagia dunia akhirat ya kak...

sayang kamu...hug

MiYOKO SuKi said...

meriah..sgt2 happening..bila nk gather2 lg ni...knduri shu la plk kannn...

mkn mmg sedap..rugi tak tmbh arituu..malu kt kwn2 shu...hahaha...

Kyra said...

meriah meriah...mmg sedap lauk dia kan..gulai ikan bawall..sedap wehhhhhhh

hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design