Wednesday, February 27, 2013

:'(

16Rabiulakhir 1434Hijrah
27Februari 2013


Shukur ya allah masih di beri kesempatan lalui kehidupan di dunia ini.......aLHAMduLillah
diberi usia, kekuatan dan kelapangan yg bisa tgk anak-anak membesaq depan mata...tgk keletah manusia makin hari makin mcm-mcm..owh duniaaa banyak pancaroba :(

arini cuma nak update pasai anak dara sorang ni....si zahra sofia....alhamduLillah, sofia dh 3tahun 5bulan.. dah sekolah tadika pun.. pandai dah laa ni, cuma bab menuLih kekOK skit..tangan dok kayu lagik..hihihi
xpa, slow-slow ya kakak..ibu tau kakak mesti Boleh laa..

kisah semalam, lama dah tak bukak port komputer hat dok tepi sudut rumah.....sekali semalam, pas pekena shake segelaih....moood panaih maai....abis sume aku geledah. jadikan tuh port bakaq lemak....so, pasni sapa yg SERIUS nak bakaq lemak cara selamat n nak mura rojer-rojer aku keh.... :) in sha allah mampu ja bantu kot.... :)
so, semalam pas magrib....bukak pc....lepak depan pc godek-godek pic lama-lama......owhhh nie yg tak suka ni, perasaaan kembang kuncup maiii, perasaan RINDUUU mai....akhirnya xleh bendung......ibu sofia nangiss depan pc... mana daknya, tgk ja pic lama-lama dok rasa mama mcm HIDUP.... part nangis imbau kenangan memang xleh sapa tanding laaa....sokmo menang ke aku...!!!!! memang nangis gegilaa smalam...
tiba-tiba sofia mai dok tepi aku, dia pandang jaaa.....setiap gambar-gambar yg aku dok Klik....... di situ jugak dia nampak gambaq dia ngaN tokma dia.......
pastu aku perasaan, eh kenapa budak ni dok relaih ayaq mata.....owh rupanyaaa dia pn sedey jugak!!!!!!!!!
huwaaaaaaaaaaaaa aku terus pelok dia, bawak dia masok bilik....golek=golek n cool down terus tanya dia, kenapa SOFIA nangis tatsat?? dia jawab ngan malu-malu.....sofia rindu tokma....owhhhhh tuhan, aku rs nak pengsannnn, sebak terus....aku sambung balik tereyakkk............................dia diam jaa teman aku semalam..

MAAF sofia, ibu tewas...sbb ibu lg rinduu sngt-sngt-sangt kat tokMA !!!! 

2 Mata BOOooLaT sedang meMbeLiak:

anis abdullah said...

memori tu kadang2 lalu kat dalam kepala je dah sedih.. sebab tu tak tengok sangat gambar arwah bapak kita.

-cinta soFiaSafiya- said...

akak nida cuba tak tgk.....
tapi bilaa rindu mencengkam jiwa...xyah pandang gambaq.....teringat jaa di kepala dh melaju air mata turun .. :(

terlalu banyak JASA mama kepada nida...

hujung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie First Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design