Saturday, July 30, 2016

Majlis UKHWAH FILLAH Ex DMW

30July  2016
25syawaL 1437Hijrah

Alhamdulillah Majlis perjumpaan EX DMW bejalan dengan lancar, ameen kalini kami memilih di Al-Araby Mathaam ~ Palace of Middle Eastern Cuisine untuk adakan majlis makan malam di samping behari raya. alhamdulillah suasana di sana sangat SEMPURNA omputih kata PERFEKK.!! TEMPAT yg selesa, MAKANAN yg disajikan sangat sangat sangatlah sedap. rata-rata kawan-kawan yg join malam tu semua puji kata BESTT . alhamdulillah. 



Senior & JUnior EX DMW .... 

- Generasi Y - 
mak ayah depa EX DMW
 Si tuudng PINK ATAS tu kami dh xjmpa hampir 20tahun xjmpa tp tahun ni alhamdulillah ALLAH ketemukan kami.. best kan ada majlis mcm ni.. 


-Meriah Dengan KEhadiran Keluarga Masing-Masing- 


-SeBahagian Keluarga YG hadir.. - 
dh beranak pinak dh sume semakin tahun semakin betambah meriah 


BAPAK dak Zalikha Syarha mengenakan SUT WAK DOYOK malam tesebut. 
nice to see nice to pay HAHAHAHAH 

Video AL_ARABY


30Julai 2016
25SyawaL 1437Hijrah 


Sebelum Bermula Majlis kami dr pihak kawan-kawan memberi laluan kepada salah sorang sahabat kami iaitu SAUDARA MOHD HANIF ABDULLAH untuk bacaaan doa . semoga majlis kami mendapat keberkataan dr ALLAH S.W.T  


video
Suara beliau yg cukup berAURA... br BISMILAH sini dh tenganga hihihi 
belom lagi br ceramah kan... 




.


video
Video Kena bg KOMEN Untuk Restron AL-ArabY. Sungai Petani.
video ni Pihak Al-araby yg rEkodkan... rupanya dorang simpan video ni dlm PAGE FACEBOOK restroan AL ARABYhihihi , malu wehhhhh kemain sorg makcik tu dok amik video ni share merata, famous aku di SUNGAI PETANI huhuhuhu 

makcik,saya  xsuka laa cemni, saya xsuka fofular.. sbb saya manusia biasa sajaaaaaaaa... 
deypa la ni, suh aku patotnya aizudin kena bg komen xpn afzan xpn kawan2 yg lain huhuhu 
appan AL-ARABY sangatt besttt 


LIMA BINTANG UNTUK AL-ARABY SUNGAI PETANI  













































hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design