Friday, September 2, 2016

Befdays UNA

31hb Ogos 2016
28zulkaedah 1437Hijrah


Selalu UNA semangat kena kan kawan-kawan yang lain, ha kalini dia kena...PUCATTT bibir hahahahahah ..yeaa kami bejaya kenankan UNA.. alhamdulillah, semua yg kami hajatkan bejalan dgn lancar. depa ni kawan suka duka. kalau dh jmpa, sume nak becakap abis sapa nak dengaq....??? hahahahahahhahahahaha

memasin ada henbet mahai, tp suami masin-masin terlalu baik sudi jagakan henbet henbet mahai kami hehehe TQ PARA SUAMI... tanpa aNda tiada kami kesini dan kemana saja.

pasni kami plan, nak kenakan TEAM suami-suami pulak..u gaisss, GET READY... hikssss

celebration una kami pilih buat di sini. sbb tegoda tgk picpic cafe big bob dlm iG heheheheh .

TEMPAT : BIG BOB CAFE PAUH JAYA 
MASA : 6PTG 
KEHADIRAN : Ibu-Ibu GOJes 
TUJUAN : RAI HARI LAHIR UNA 





- cukup "KAMI" saja, dh mampu runtuhkan usus yg tersusun elok dlm perut nuh, semua ni kalau gelakkkk, huuu kuss semangat... 





- Kakijah omei-omei yg dok sarat bawa baby boy-
 alhamdulillah aku lepas dh seksa menanti kelahiran itu hahahahaha





-Dikyang yg setia Gojes mojes... flawless hahahaah - 





- KaklOng henbet mahai xdak dh, henbet mahai dia sume 
dh besaq-besaq hihi dia ja la yg selalu single kemana saja, bestkan jd kaklong - 



- Ha tudiaaaaa kalau bole renyehh nampak GIGI TERUSUN RAPI - 
una ni dia adalah PENASIHAT besaq kami dlm GROUP... kakijah kalau kena nasihat dgn dia. kami sume larii hahahahahahahah..seropa mesenGUn betalu dia buh.hahahaha 
apapn dia docto kecik kami. org yg sangat CEKAL KUAT mak xdak dh ni.. mcm aku juga sume survive sndiri... org ni tgk gaya susah nangis..sbb DIA sngt KUATTT 





Nampak dak tu kecoh- kakijah dok renyeh sorag dh pasepa tuh hahahahaha... 



-Kami betiga SENASIB - :'(
cuma aku & una masih ada AYAH
tp kalong lansung xdak dh MAK AYAH.... memasin punya kErinduan yg xbetepi dekat mak ayah memasin.... moga KITA KUATT ya kawan-kawan




- Potong cake BENDERA MALAYSIA - 
kek sponsed by kakijah... 



HAPPYYYY BIRTHDAYYYYYYYYYYY SUHANA ROSLI ^__^









Birthday UNA

31Hb ogOs 
28Zulkaedah 1437Hijrah 

Alhamdulillah, segala apa yg kami hajatkan semua tercapai, cuma spoil skit tang dekoration belon la... pihak kRew cafe tersebut xsmpt siapkan...hat tula yg menghampakan sikit... huhuhu tp xpalah  ada Hikmah mungkin ...chiiiillll ok 

plan ni, kami sekongkol dgn SUAMI SUHANA SNDIRI iaitu EN.ARIFF OTHMAN. mohon arif hantaqkan dia ke CAFE BIB BOB PAUH JAYA. heheheheheh 

mcm-mcm juga la alasan buh kat UNA ajak p situ hahaha...nasib la una kalini kena PRANK smp x bedarah bibir..hahahaah .apa-apapun  


SELAMAT HARI LAHIR SUHANA ROSLI 


nah ni video kenangan abadi buat suhana. saja aku buh sini, supaya kenangan ni xdilupakan..rindu jaa bole review.. 




video
Tq KREW BIG BOB sebab tolong nyanyikan ramai-ramai lagu birthday buat KAWAN kami si UNA.  penyanyi krew big bob xbropa larat nyanyi tu depa kena basuh pinggan banyak hahaha jaNgan penyanyi Koir yg  tepi dindin nu. segala PERKARA SEmangat hahahahaha



Happy Birthday UNA

31Hb ogOs 
28Zulkaedah 1437Hijrah 

Alhamdulillah, segala apa yg kami hajatkan semua tercapai, cuma spoil skit tang dekoration belon la... pihak kRew cafe tersebut xsmpt siapkan...hat tula yg menghampakan sikit... huhuhu tp xpalah  ada Hikmah mungkin ...chiiiillll ok 

plan ni, kami sekongkol dgn SUAMI SUHANA SNDIRI iaitu EN.ARIFF OTHMAN. mohon arif hantaqkan dia ke CAFE BIB BOB PAUH JAYA. heheheheheh 

mcm-mcm juga la alasan buh kat UNA ajak p situ hahaha...nasib la una kalini kena PRANK smp x bedarah bibir..hahahaah .apa-apapun  


SELAMAT HARI LAHIR SUHANA ROSLI 


nah ni video kenangan abadi buat suhana. saja aku buh sini, supaya kenangan ni xdilupakan..rindu jaa bole review.. 




video
Tq KREW BIG BOB sebab tolong nyanyikan ramai-ramai lagu birthday buat KAWAN kami si UNA.  penyanyi krew big bob xbropa larat nyanyi tu depa kena basuh pinggan banyak hahaha jaNgan penyanyi Koir yg  tepi dindin nu. segala PERKARA SEmangat hahahahaha



hujung

Cinta HaLaL

Daisypath Anniversary tickers

KakaK

Lilypie Kids Birthday tickers

KaknGAH

Lilypie Kids Birthday tickers

Adik Baby

Lilypie Second Birthday tickers

BekhidmaT

Daisypath Anniversary tickers

Mama Sntiasa Di Hati

Lilypie Angel and Memorial tickers
 

Takdir itu milik aku !!! Template by Ipietoon Cute Blog Design